Prachtige donatie van Hockey Vereniging Bleiswijk

 

Van Hockey Vereniging Bleiswijk ontving Stichting Baobab Kids een mooie donatie. Door diverse activiteiten aan te bieden werd er voor de stichting 403 euro opgehaald! Heel hartelijk bedankt!

 

Het bericht van de HVB:

 

Reeds een aantal jaren wordt er bij de Hockey Vereniging Bleiswijk een jeugdtoernooi georganiseerd ten behoeve van kinderen van 6 t/m 10jaar.  Vele verenigingen komen met teams om wedstrijdjes tegen elkaar te spelen, waarbij spelplezier voorop staat.

Iedereen krijgt een aandenken en iedereen is kampioen.

  De kinderen hebben hier de mogelijkheid om te spelen en wij wilden als organisatie dan ook de kans grijpen om een goed doel te steunen. Al heel snel viel ons oog op Stichting Baobab Kids. Om er voor te zorgen dat er zo veel mogelijk geld werd verzameld is er op de dag zelf een loterij georganiseerd, waarbij lokale winkeliers en bedrijven de kadootjes gratis hebben verstrekt. De verkoop van  lootjes werd door leden van de club (ook veel jeugd) met veel enthousiasme gedaan en er zijn dit jaar dan ook veel loten verkocht. Zelfs de speciaal door  Stichting Baobab Kids zelf aangeleverde handgemaakte tas is voor een mooi bedrag verkocht.

Wij wensen Stichting Baobab Kids veel succes toe met hun organisatie en gaan er van uit dat alle kinderen met plezier aan de loterij hebben mee gedaan met het mooie doel in het achterhoofd.
Veel dank aan iedereen die mee heeft geholpen,

Organisatie Liandentoernooi HVBleiswijk.