Waarschuwing
  • Only registered users may add new posts, please login
Jiska ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ): Good Luck!!

Lieve Es,

bij zo'n geweldig initiatief hoor natuurlijk zo'n mooie website, wat is hij goed zeg!

zaterdag 24 september gaan we er een top dag van maken voor de stichting. ik wens je hierbij heel veel succes met het behalen van de prachtige doelen die je voor ogen hebt, ik heb er in ieder geval alle vertrouwen in,

veel liefs Jis


dinsdag 13 september 2011
Marieke en Roy en kids: succes

Hoi meid,

Wij wensen jullie veel geluk en veel doorzettingskracht voor het uitvoeren van jullie misssie. Wat een goed initiatief, jullie zullen een bijdrage gaan leveren aan een beter leven voor vele (wees)kinderen.

Groetjes Marieke, Roy en kids

 

 

 


zaterdag 17 september 2011
Carla Schuitema ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ): Hiermee wordt de wereld weer een stukje mooier

Lieve Es, wat een mooi plan! Wij wensen jullie moed, humor, doorzettingsvermogen, kracht, creativiteit, maar vooral veel liefde toe, om dit project, tot een mooi einde te brengen.

De Schuitjes


zondag 18 september 2011
celine ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ): Mooi!

Ha Lieve Es,

Mooie doelen en een mooie website! Ik wens je alvast alle goeds daar en ga ervan uit dat je je doelen gaat verwezenlijken!

eerst maar eens een gezellige geslaagde eerste sponsordag neerzetten aankomende zaterdag!!

liefs celine


maandag 19 september 2011
Jeannet: spannend

Lieve Es, t is bijna zover, je avontuur in Malawi kan gaan beginnen.Wat stoer en dapper dat je je hart volgt. Het zal niet altijd makkelijk zijn om je familie en vrienden te moeten missen,net als de luxe die we hier hebben en dat hier alles goed geregeld is. Je zult moeten improviseren en incasseren maar dat kun jij.Je gaat daar prachtig werk doen, je weet al dat je daar veel uit kunt halen. Je gaat er liefde geven en krijgen, wat heb je nog meer nodig. Bart en guim, super dat jullie zoveel hulp en steun bieden en Esther mee op weg helpen.


maandag 19 september 2011
 
Powered by Phoca Guestbook